Ombytning & returnering

Tak for dit køb på vores online shop.

Vi håber du er glad for dit nye Legends produkt. Skulle et produkt ikke passe i størrelsen, eller lever varen ikke op til dine forventninger, så vil vi med glæde hjælpe dig.  

 

For at et køb kan ombyttes eller returneres, så skal varen leve op til nedenstående kriterier:

  1. Varen skal returneres indenfor 14 dage
  2. Varen må ikke være taget i brug, ændret eller vasket
  3. Varen skal have alle originale hangtags fastsiddende på tøjet
  4. Sko skal leveres tilbage i original og ubeskadiget skoboks
  5. Vær opmærksom på at forsendelses- og håndteringsomkostninger ikke refunderes
  6. Udskriv denne returseddel og vedlæg den i din returordre sammen med en kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden størrelse eller vare
  7. Vedlæg din ordrebekræftelse

 

Ombytning

Ønsker du at ombytte dit køb til en anden størrelse eller en anden vare, så bedes du venligst returnere pakken i samme stand, som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. Returnerede varer må ikke have været brugt, ændret eller vasket.

Ønsker du en hurtigere ombytning, så anbefaler vi at du lægger en ny ordre på den ønskede størrelse, farve eller vare. Efterfølgende skal du returnere varen der skal sendes tilbage, hvorefter vi tilbagebetaler beløbet via den benyttede betalingsform.

Ombytning af dit køb skal ske ligeledes ske indenfor de 14 dages returret.

 

Returnering

 Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand, som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen. Returnerede varer må ikke have været brugt, ændret eller vasket.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 14 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 14 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

 

Ombytninger og returvarer skal sendes til:

Legends
Gammel Mønt 35
1117 København
Danmark

 

Reklamationer

Alle købte varer er dækket af købeloven, hvilket indebærer reklamationsret i 2 år. Reklamationsretten dækker ikke defekter forårsaget af skader forvoldt på varen, ukorrekt brug, manglende vedligeholdelse og normal slitage.

I tilfælde af reklamationer kontakt os på info@legends.dk

 

Ombytning og returnering i Legends butikkerne

Varer købt på online shoppen kan ombyttes i vores butikker. Ønskes et køb på online shoppen returneret i en af vores butikker, så tilbagebetales købet indenfor 7 bank dage via den benyttede betalingsform. Kvitteringen for købet på online shoppen skal medbringes udprintet.

 

Tilbagebetaling

Tilbagebetaling af din returnering vil ske via samme betalingsform, som brugt ved købet, og indenfor 2 arbejdsdage efter modtagelse af dit returnerede køb. Det kan ske, at din bank kræver yderligere dage til at behandle overførslen før beløbet fremgår på din bank konto.

 

Returfragt

I tilfælde af, at vi har sendt den forkerte vare, så vil Legends stå for omkostningerne for retur fragten. I alle andre tilfælde afholder kunden selv disse omkostninger.