Returnering & ombytning

Tak fordi du handlede hos Legends

Vi håber selvfølgelig at du er tilfreds med dit køb. Hvis det dog skulle ske, at produktet ikke er den rigtige størrelse, eller ikke lever op til dine forventninger, vil vi med glæde hjælpe. Se regler for ombytning og retur nedenfor. 

Returpolitik
Du kan returnere varer I op til 14 dage efter du har modtaget dem. Hvis du ønsker at returnere skal du sørge for, at varen er I samme stand som da du købte den. Vi forbeholder og retten til at afvise en returvare, hvis den er brugt, beskadiget eller af anden årsag ikke kan sælges på ny.

Alle returnerede varer skal være ubrugte, uvaskede og have samtlige mærker intakte. 


Følgende punkter skal opfyldes, hvis du ønsker at returnere en varer: 

  1. Varer skal sendes retur senest efter 14 dage
  2. Varer skal være ubrugte, uvaske og uændrede
  3. Alle mærker skal være intakte
  4. Vær opmærksom på, at Legends ikke refunderer omkostninger for returforsendelser eller ombytning
  5. Venligst print og vedlæg Returformular
  6. Venligst vedlæg ordrebekræftelse


Bytte - eller returvarer skal sendes til følgende adresse:

Legends
Gammel Mønt 35
1117 København
Danmark

Ombytning & Reklamationer
For at give dig den hurtigste betjening, tilbyder vi ikke længere ombytning I den traditionelle forstand. Fordi vi tilbyder gratis levering*, er den hurtigste måde at modtage den korrekte størrelse eller farve på, ved at lave en ny ordre på den ønskede vare. Når vi har modtaget din returvare, overfører vi pengene tilbage til din konto.

*Vær opmærksom på, at gratis levering kan være betinget af minimumskøb og lokation.

Alle handelsvarer er indbefattet af Den Danske Købelov, hvor der er 2 års garanti. Denne garanti dækker ikke over varer som er ødelagte pga. uhensigtsmæssigt brug, manglende vedligeholdelse eller normalt slid forårsaget af brug. 

I tilfælde af reklamationer bedes De kontakte os på mail.

Ombytning i butik

Varer købt på legends.dk kan byttes I vores egne butikker.

Hvis du ønsker at returnere en vare som er købt online I vores butikker, skal du være opmærksom på, at der kan få op til 7 dage før pengene er tilbage på din konto.

Du skal altid medbringe en printet version af den kvittering du modtog pr. email fra os, da du gennemførte ordren.

Refundering
Du vil få din refundering udbetalt til den samme konto, som du har foretaget købet fra indenfor 2 arbejdsdage, eller så snart vi har modtaget varen retur. Du modtager en mail når tilbagebetalingen er gennemført, til den emailadresse du har oplyst på din medlemskonto. Vær opmærksom på, at din bank kan være yderligere et par dage om at gennemføre transaktionen til din konto. 

Returneringsomkostninger
I tilfælde af forkert tilsendte - eller defekte varer, dækker vi forsendelsesomkostningerne for returneringen. For almindelige retursager, er det på kundens egen regning.